Aktualitások

 • Beauty Forum november: Mitől hiteles egy natúrkozmetikum?

  Beauty Forum november: Mitől hiteles egy natúrkozmetikum?

  Mitől hiteles egy natúrkozmetikum?
  Olvasd el a Beauty Forum szaklap 2016. novemberi számában. Molnár Ferenc cikke. 

 • Beauty Forum szeptember: Halványítás a növények erejével

  Beauty Forum szeptember: Halványítás a növények erejével

  Olvassátok szeretettel a szeptemberi Beauty Forum magazinban megjelent szakcikkünket a növényi halványításról. Szanyi Ágota cikke. 

 • A csodálatos sárgadinnye

  A csodálatos sárgadinnye

  Bio ültetvényről érkezett gyümölcsök jellegzetes illata leng körül minket ezekben a napokban, ugyanis készülnek a friss termékeink. Flavonoid és Karotin extra termékeinkben fő összetevőként használjuk ezt a csodás hatású gyümölcsöt. 

 • Nyári testápoló csomag

  Nyári testápoló csomag

  Ne feledkezz meg a napozás előtti és utáni bőrápolásról. Nyári szettünket ajándék UV-jelző órával, praktikus kozmetikai táskában, keresd a kozmetikusodnál! 

 • Natúr deo

  Natúr deo

  Az organikus mandarin és citromfűolaj, valamint az aloe antibakteriális és természetes fertőtlenítő tulajdonságával semlegesíti a nem kívánt testszagot. Védelmet nyújt a pórusaink elzárása nélkül, szem előtt tartva a test természetes méregtelenítő folyamatait. 

 • Szőlő őssejtes bőrmegújító kezelés - Édesanyáknak és Nagymamáknak

  Szőlő őssejtes bőrmegújító kezelés - Édesanyáknak és Nagymamáknak

  Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtregeneráló képességüket. Az emberi őssejtek (amik a hámréteg legalsó rétegében az Epidermisben találhatóak) új sejteket hoznak létre, és regenerálják a sérült sejteket. Sajnos a bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken.
   

 • Közeleg az influenza járvány!

  Közeleg az influenza járvány!

  Magyarországon még nincs influenzajárvány de nem árt az óvatosság, egy hét alatt háromszorosára emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz forduló betegek száma - olvasható az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) szerdán közzétett jelentésében.
   

 • A téli bőrápolás fontossága

  A téli bőrápolás fontossága

  A hideg napfénytelen időszakban a túlnyomórészt fűtött helységekben való tartózkodás miatt, a bőrnek megnő a nedvesség szükséglete. Előjöhetnek a különböző kozmetikai hibák. Az időjárás viszontagságai, a hideg szeles idő.. 

 • Magyarország gyógyító vizei

  Magyarország gyógyító vizei

  Tanulmányainkból tudjuk, hogy Magyarország gyógy- és termálvizekben gazdag. Amit kihasználva, az utóbbi években egyre terjedő termálvizes, wellness szolgáltatásokkal kibővített fürdők létesítésével európai szintre emeltek. Így mostanra már gyógyszállókban fizioterápiával, masszázsokkal, ivókúrákkal szélesített terápiás kezelésekkel állnak a betegek rendelkezésére. 

 • Stressz oldás a kozmetikában

  Stressz oldás a kozmetikában

  Bizonyára sokunknak ismerős az a szó, hogy stressz. A Wikipedia megfogalmazásában a stressz szó pontos jelentése a következőképpen hangzik: " A stressz mai értelmében nagyjából „folyamatos feszültség” vagy „tartós idegesség” mely rendszerint egy vagy több állandó negatív ingerre adott tartós válaszreakció a szervezet részéről. "