Média

Az Ilcsi / Ilike kozmetikumok már hivatalosan is Hungarikumok!

Az Ilcsi / Ilike kozmetikumok már hivatalosan is Hungarikumok!

Egy számunkra csodálatos eseményről szeretnék beszámolni, 2014. május 16-án a Hungarikum Bizottság szarvasi kihelyezett ülésén Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter bejelentette, hogy többek között az Ilcsi / Ilike Szépítő Füvek Hungarikum minősítést kapott.


Hazánk, Magyarország fantasztikus földrajzi adottságainak, 1000 éves gyógynövény, zöldség és gyümölcs kultúrájának, édesanyám, Ilcsi néni és az Ilcsi / Ilike Szépítő Füvek munkásságának köszönhetően, a Hungarikum Bizottság 2014 május 16.-án a törvény erejénél fogva az Ilcsi / Ilike professzionális natúr kozmetikumokat Hungarikumnak minősítette! Természetesen köszönettel tartozunk a magyar és a nemzetközi kozmetikus társadalomnak és vendégeiknek, hogy bizalmukkal és az Ilcsi / Ilike iránt tanúsított elkötelezettségükkel hozzájárultak ehhez a nagyszerű elismeréshez.

 

 

„Hungarikum kizárólag olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó érték lehet, amely a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével, minőségével a magyarság csúcsteljesítménye, amelyet külföldön és belföldön egyaránt a magyarság eredményeként, kiemelt értékként tartanak számon, védett természeti érték, kiváló nemzeti termék, amit a Hungarikum Bizottság Hungarikummá minősít, és ami a törvény erejénél fogva Hungarikum.”

 

A jövőben is ehhez méltóan igyekszünk végezni további munkánkat.

 

Szeretettel és köszönettel:

Molnár Ferenc

Tulajdonos, ügyvezető igazgató