Média

Influenzajárvány

Influenzajárvány

A hírek szerint az elmúlt hetekben megháromszorozódott az influenza szerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma.A helyzet komolyságát az is jelzi, hogy egyre több kórházban vezetnek be látogatási tilalmat.


Emiatt is is ajánljuk figyelmetekbe az Ilcsi Illómixét, és Illómézét.
 
Illóméz
Jóleső ellazulás, ápolás és frissesség – mézzel és 12 féle értékes növényi illóolajjal. A téli, náthás időszakban a meleg fürdővízhez keverve, a szakirodalom szerint hozzásegíthet az ápolt és jó közérzet kialakításához, az Ilcsi Illóméz különleges, relaxáló fürdőélményt nyújt a kipárolgó illóolajoknak köszönhetően.
további információ a termékről: http://ilcsi.com/termek/illomez/
 
 
 
 
Csepegtessünk az Ilcsi Illómixből a gőzölőbe vagy vaposonba, amely a leghatásosabban fertőtlenítő illóolajok keveréke. Illatlámpába, párologtatóba néhány csepp az egész szoba levegőjét tisztán, fertőzésmentesen tartja, emellett rendkívül kellemes illatkompozíció. Azon túl, hogy a szakirodalom szerint az illóolajok erejével elpusztítja a kórokozókat, kellemesebbé teszi a dohányfüstös helyiségeket és autót is. Hálószobákba, betegszobákba különösen ajánlott.
További információ a termékről: http://ilcsi.com/termek/illomix
 
Termékeinket keresd az Ilcsi kozmetikákban, https://goo.gl/KNVNvy vagy megvásárolhatod a budapesti Szépségmanufaktúrában: http://szepsegmanufaktura.hu/