Média

Oázis a bőrnek! - Csicsókás termékcsalád

Oázis a bőrnek! - Csicsókás termékcsalád

A téli időjárás viszontagságainak köszönhetően gyakran válik krónikusan szárazzá a kezünk és ennek kiküszöbölésére is segítségünkre lehet a Csicsókás kéz-és lábápoló krém. Magyarországon sajnos évről-évre nő a cukorbetegek száma, mely betegség hatással van a bőr kötőszövetének szerkezetére is. Ennek következtében a hámréteg dehidratálttá, irritálttá és sérülékennyé válhat, mely különleges ápolást, odafigyelést igényel.


A Csicsókás termékcsalád megálmodásakor egyesítettük a csicsóka és a kalendula minden bőrszépítő erejét „valódi oázist” teremtve a bőrnek. A csicsóka és a kalendula kiemelkedően magas vitamin tartalmának (A, B, C, E vitamin) köszönhetően a termékek hosszú távú megoldást nyújtanak a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésére,javítják a bőr vízmegkötő képességét, serkentik a hámképzést, így ideálisak az irritált, száraz bőr kezelésére.

 

 

A termékek egyik fő növényi összetevője a népgyógyászatban régóta használt csicsóka, melynek kiemelkedően magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma. A cukorbetegek körében népszerű magas inulin tartalmának köszönhetően. A szépségápolásban is fontos szerepet játszik hidratáló és regeneráló hatásának hála. A másik fő növényi hatóanyaga a kalendula, mely puhítja, regenerálja és táplálja a bőrt, hogy visszanyerhesse életteli ragyogását.

 

 

Kiválóan alkalmas akár a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is.

 

Együttműködünk az Csepp Figyelem Alapítvánnyal a cukorbetegek bőrének természetes ápolásáért, így most minden megvásárolt Csicsókás termékkel 80 forinttal támogatod az alapítvány munkáját!

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország egyik legjelentősebb nonprofit szervezete, amely 2005 óta küzd a cukorbetegség megelőzéséért és korai felismeréséért.