GY.I.K.

GYIK • Mitől különlegesek az Ilcsi kozmetikumok?

  Az Ilcsi kozmetikumok professzionális problémamegoldó kozmetikumok, melyeket rendkívül magas növényi bel tartalom jellemezi ez által természetesen oldják meg a bőrproblémákat. Termékeink szinte minden bőrproblémára nyújtanak maradandó, akár végleges megoldást. A kozmetikumok mellé életmód tanácsadás is tartozik, hiszen a bőrünk nemcsak testünk védelmére szolgál, hanem szervezetünkben lévő rendellenességekre is reagál, szakképzett Ilcsi kozmetikusaink olvasni tudnak Róla. A termékekbe az Ilcsi bio ültetvényről, vadon termő gyógynövényeket, és bio tanúsítással rendelkező gyümölcsöket, zöldségeket, és gyógynövényeket használunk fel. A kozmetikumaink közül számos megfelel a BDHI által előírt natúr kozmetikumok feltételének.

  Az oldal tetejére
 • Hol vásárolhatom meg az Ilcsi termékeket?

  Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft által gyártott kozmetikumok, professzionális termékek, biztonságos használatukhoz, elengedhetetlen a szakmai tudás. Ezért készítményeinket, kizárólagosan, kozmetikus végzettséget igazoló személyek vásárolhatják meg. Magánszemélyeknek, kiemelt referencia szalonjainkban, a tanfolyamainkon részt vett, és levizsgázott kozmetikusunk segítségével van lehetőségük, megismerkedni, termékeinkkel, kezeléseinkkel, elektrokozmetikai gépeinkkel. A  következő linkre kattintva megtalálod, hogy hol van a lakhelyedhez képest a legközelebbi Ilcsi kiemelt referencia kozmetikus, és referencia kozmetikust.

  Az oldal tetejére
 • Lehet-e interneten keresztül vásárolni Ilcsi kozmetikumokat?

  Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft által gyártott kozmetikumok, professzionális termékek, biztonságos használatukhoz, elengedhetetlen a szakmai tudás. Ezért készítményeinket, kizárólagosan, kozmetikus végzettséget igazoló személyek vásárolhatják meg. Magánszemélyeknek, a kiemelt Ilcsi referencia szalonjainkban és referencia szalonjainkban, a tanfolyamainkon részt vett, és levizsgázott kozmetikusok segítségével van lehetőségük megismerkedni, termékeinkkel, kezeléseinkkel, elektrokozmetikai gépeinkkel. Ide kattintva megtalálod, hogy hol van a lakhelyedhez képest a legközelebbi Ilcsi referencia kozmetikus.

  Az oldal tetejére
 • Mit jelent, hogy Ilcsi kiemelt referencia kozmetika?

  Az Ilcsi kiemelt referencia kozmetika exkluzív megjelenésű kozmetikai szalon, amelyben magasan képzett ilcsis referencia kozmetikusok kizárólag az Ilcsi kozmetikumokkal dolgoznak. Több éves szakmai gyakorlat áll a hátuk mögött, rendszeresen járnak Ilcsi továbbképzésekre, tudásukkal képviselik és hirdetik az Ilcsi filozófiát. A szalon rendelkezik legalább 3 fajta Ilcsi elektrokozmetikai készülékkel, legalább 2 kozmetikai kezelő ággyal, váróhelyiséggel, megjelenésében is tükrözi az Ilcsi természetes világát. A szalonba az Ilcsi filozófia szerint bőrdiagnosztizálás, életmód tanácsadás, problémamegoldó szépítő kezelések várják az érdeklődőket.A következő linkre kattintva megtalálod, hogy Magyarországon hol van a lakhelyedhez képest a legközelebbi Ilcsi kiemelt referencia szalon.

  Az oldal tetejére
 • Mit jelent, hogy Ilcsi referencia kozmetikus?

  A referencia kozmetikus, olyan szakember, aki az Ilcsi Szépítő Füvek Kft oktató kozmetikusai és Ilcsi néni által tartott tanfolyamokon részt vett, sikeres vizsgát tett. Több éves Ilcsi szakmai gyakorlattal rendelkezik, folyamatosan részt vesz a szakmai továbbképzéseken. Megfelelő ismeretekkel rendelkezik az Ilcsi kozmetikumokról, és kezelésekről.A következő linkre kattintva megtalálod, hogy Magyarországon hol van a lakhelyedhez képest a legközelebbi Ilcsi referencia kozmetikus.

  Az oldal tetejére
 • Hol találok Ilcsi kiemelt referencia kozmetikát és referencia kozmetikust?

  A következő linkre kattintva megtalálod a lakhelyedhez legközelebbi Ilcsi kiemelt referencia szalont és referencia kozmetikust.

  Az oldal tetejére
 • Miért csak kozmetikusok vásárolhatnak Ilcsi kozmetikumokat?

  Az Ilcsi professzionális natúrkozmetikumok rendkívül széles választéka és a magas növényi hatóanyagtartalmuk miatt eredményes használatukhoz elengedhetetlen a szakmai tudás, így kizárólag kozmetikus végzettséget igazoló személyek vásárolhatják meg. Magánszemélyként kérd az Ilcsi termékeket kozmetikusodtól vagy keress fel egy Ilcsi kiemelt referencia szalont, vagy egy Ilcsi referencia kozmetikust.

  Az oldal tetejére
 • Nem vagyok kozmetikus, de a szépségszakmában dolgozok, vevőkártyát szeretnék igényelni, lehetséges?

  Az Ilcsi professzionális natúrkozmetikumok között számos készítményünk van, mely más „rokon szakmában” is eredményesen használható. Bővebb tájékoztatásért, vedd fel a kapcsolatot értékesítő partnerünkkel.

  Az oldal tetejére
 • Mennyibe kerülnek a termékek?

  Az Ilcsi professzionális natúrkozmetikumok kizárólag kozmetikus ajánlásával, a kezelés otthoni folytatásaképpen használhatók.  A termékek áráról érdeklődj, kozmetikusodnál vagy keress fel egy Ilcsi kiemelt referencia szalont vagy Ilcsi referenciakozmetikust.

  Az oldal tetejére
 • Kozmetikusként hogyan regisztrálhatok a weboldalon?

  Weboldalunk szakmai oldalainak böngészéséhez kozmetikus vevőkártya szükséges. Vevőkártya meglétekor tud regisztrálni, melyet forgalmazó partnerünknél igényelhetsz. A kártya díjtalan. A következő linkre kattintva megtalálod, az értékesítési helyszíneket.

  Amennyiben már rendelkezik vevőkártyával, kérünk, hogy a www.ilcsi.com "Regisztráció" menüpont alatt töltsd ki az adataid. Ezt követően, e-mailben értesítünk a regisztráció hitelesítéséről.

  Az oldal tetejére
 • Hogyan válhatok referencia kozmetikussá?

  A következő linkre kattintva olvashatsz a referencia kozmetikussá válás feltételeiről, előnyeiről.

  Az oldal tetejére
 • Hogyan válhat a szalonom Ilcsi kiemelt referencia szalonná?

  A következő linkre kattintva olvashatsz a kiemelt referencia kozmetikussá válás feltételeiről, előnyeiről.

  Az oldal tetejére
 • Mikor vannak az Ilcsi tanfolyamok?

  Tanfolyamokat minden tavasszal (februártól áprilisig) és ősszel (szeptembertől novemberig) indítunk. A jelentkezők száma korlátozott, így kérjük, kísérje figyelemmel a tanfolyamokat megelőző időszakban a Tanfolyamok menüpontot illetve az eseménynaptárat.

   

  Ha elnyerte tetszésed a tanfolyam, akkor itt mindjárt tudsz jelentkezni is. Sok szeretettel várunk!

  Az oldal tetejére
 • Hogyan jelentkezhetek a tanfolyamokra?

  Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft által megrendezésre, kerülő tanfolyamokon, minden másodéves kozmetikus tanulót, és minden, végzett, vevőkártyával rendelkező kozmetikus vehet részt. A tanfolyamokra, interneten, és telefonon keresztül tudsz jelentkezni. A következő linkre kattintva megtalálhatod, az épp aktuális tanfolyamok időpontját, és szabad férőhelyeinek számát.

  Az oldal tetejére
 • Mi tegyek, ha szakmai kérdésem van?

  A következő linkre kattintva tudod felvenni a kapcsolatot velünk, itt teheted fel szakmai kérdéseidet.

  Az oldal tetejére
 • Mit tegyek, ha elvesztettem a vevőkártyámat?

  Abban, az esetben, ha rendelkeztél már, Hair Line Kft által kibocsátott vevőkártyával, de nem találod, megsérült, elveszítetted, már nem aktuálisak az adatok stb., minden esetben, vedd fel kizárólagos partnerünkkel a kapcsolatot. A következő linkre kattintva megtalálod, az értékesítési helyszíneket.

  http://www.ilcsi.com/cikk/magyarorszagi_ertekesites/

  Az oldal tetejére
 • Kozmetikusként hogyan juthatok Ilcsi termékekhez?

  Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. magyarországi kizárólagos partnere a Hair Line Kft. Értékesítéssel, és az ezzel kapcsolatos kérdésekben, vedd fel a kapcsolatot értékesítő partnerünkkel.

  A vevőkártya kiállításának feltétele a kozmetikus bizonyítvány bemutatása. A kártya díjtalan. A következő linkre kattintva megtalálod, az értékesítési helyszíneket.

  http://www.ilcsi.com/cikk/magyarorszagi_ertekesites/

  Az oldal tetejére

Facebook