Jogi nyilatkozat

A társaságunk, az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. az elmúlt időszakban sajnálattal tapasztalta, hogy az interneten megjelennek egyes, a társaságunk által gyártott termékek közvetlen értékesítésére vonatkozó jogosulatlan hirdetések, kereskedelmi ajánlatok.


Felhívjuk a figyelmet, hogy az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. által gyártott, „Ilcsi” védjeggyel ellátott termékek forgalmazására, kereskedelmi célú értékesítésére kizárólag a gyártó (Ilcsi Szépítő Füvek Kft.) és a vele írásbeli szerződés alapján szerződéses jogviszonyban álló kereskedelmi partnerek, forgalmazók jogosultak.


Kijelentjük, hogy az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. nem adott megbízást harmadik személyek részére az „Ilcsi” termékek forgalmazására, értékesítésére vonatkozó hirdetés, kereskedelmi felhívás közzétételére.

A nem jogosult kereskedelmi partnertől származó termékek eredetiségéért, azok minőségi tulajdonságaiért társaságunk semmilyen felelősséget, szavatosságot nem vállal.

Társaságunk minden szükséges intézkedést megtesz a jogosulatlanul az interneten, illetve más felületen megjelenő, az „Ilcsi” termékekre vonatkozó hirdetések és ajánlatok további megjelenésének megakadályozása érdekében, a jogosulatlan hirdetéseket, kereskedelmi ajánlatokat tevő személyekkel szemben, beleértve a teljes körű kártérítésre kötelezés kezdeményezését is.