AHA-s peelingek

AHA-s biológiai hámlasztó peeling 250 ml

Bőrtípus: arc- és testkezelésekhez, minden bőrprobléma kiegészítő kezelésére, minden bőrtípusra
Hatása: bőrmegújító, gyulladáscsökkentő, halványító, hámoldó, ráncoldó
Növényi hatóanyaga: Naspolya, Szőlő, Citromcirok, Alma

Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte újjászületik. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozaceás, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre. Használatával hatékonyabbá tehetjük a cellulit-, striakezelést, a ránckezeléseket, pigmentfolt- és futószemölcs-kezeléseket, vagy a tisztító kezeléseket használhatjuk szőrtüszőgyulladás vagy pattanásos hát kezelésére, vagy az oxigénes kezelések előkészítésénél a kezelést megelőző napokban.

Használata otthon
 

  • Az AHA-s biológiai hámlasztó peelinget mindig a nagyon erős keringésfokozó hatású Esemény előtti pakolással együtt kell alkalmazni, utána Rozi szérummal kell átsimítani a bőrt.
  • Kizárólag a kozmetikus utasításainak megfelelően használható.
  • Hisztaminérzékenyek az Esemény előtti pakolás miatt ne használják! Amennyiben érzékenységet, gyomorémelygést tapasztal a vendég, azonnal mosd le a pakolást, és itass a vendéggel citromos vizet!
  • 3 év alatt gyermekek nem használhatják.