Szappanok

Fekete szappan 35 ml, 125 ml

Bőrtípus: aknés , borotválkozáshoz, ekcémára, érzékeny, gyulladt, korpás fejbőrre, lichen pilarisra, pszoriázisra hajlamos bőrre, rozáceás, zsíros
Hatása: gyulladáscsökkentő, enyhe szaruoldó, összehúzó, viszketéscsillapító
Növényi hatóanyaga: Levendulaolaj, Lenmagolaj

Ez a saját főzésű, sokoldalú, bőrnyugtató hatású ichtiollal és növényi olajokkal gazdagított folyékony szappan nem véletlenül az Ilcsi legnépszerűbb terméke. Az ichtiolnak és a növényi hatóanyagoknak köszönhetően enyhe szaruoldó hatású, mindennapos használatával eltávolíthatjuk az elhalt szarusejteket, így bőrünk életteli és friss lesz. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságának köszönhetően jótékony hatással van az aknés, gyulladt bőrre, a szőrtüszőgyulladásra, illetve a gyakori borotválkozás miatt kipattogzott bőrre. Szabályozza a faggyúmirigyek és az apokrin verejtékmirigyek működését, így használhatjuk pattanások, illetve kipálás ellen. Lúgos kémhatásának köszönhetően felpuhítja a bőrt, így ajánljuk a repedezett kézre, lábra. Az érzékeny vagy allergiára hajlamos bőrre is javasolt. A mindennapos bőrápolás nélkülözhetetlen kelléke.

Használata otthon
 

Minden bőrtípusra és bőrproblémára ajánljuk. Vizes kézzel vidd fel vékonyan a száraz bőrre mint egy krémet, és néhány perces hatóidő után mosd le. Enyhe szaruoldó hatásának köszönhetően, nem engedi felvastagodni a száraz szaruréteget. Bőröd folyamatosan friss és egészséges lesz. Használd naponta kétszer, reggel és este.
A viszkető, korpás, zsíros fejbőrre kb. 15 percig zuhanysapkával dunsztolva alkalmazd, majd először tiszta vízzel, utána almaecetes vízzel (2 l vízhez 2 dl almacet) öblítsd le a fejbőrt.
Ajánljuk férfiaknak borotválkozáshoz, borotvapamaccsal vagy szivaccsal a bőrön alaposan felhabosítva, így nyugtató hatásának köszönhetően nem pattogzik ki a bőr.
Szembe ne kerüljön, mert lúgos hatása miatt csíphet. Ha szembe kerül, bő vízzel mosd ki.