Különlegességek

Hajserkentő tonik 125 ml

Bőrtípus: hámló, hajhullásra, korpás fejbőrre, viszkető
Hatása: haj- és bőrépítő, keringésfokozó, nyugtató
Növényi hatóanyaga: Csalán, Buxus, Lícium, Torma, Vöröshagyma, Zsurló, Levendulaolaj, Sarkantyúvirág

A 8 féle növényt tartalmazó tonik természetes úton segíti a haj növekedését, és erősíti a szálak tartását. A gyógynövényes oldat haj- és bőrépítő, nyugtató hatású, és fokozza a vérkeringést. Hajhullás, kopasz foltok rendszeres kezelésével rövid időn belül fokozatosan megszűnik a hajhullás és kitartó használat után a haj is elkezd serkenni. Rendszeres használata segít megszüntetni a korpásodást, továbbá enyhíti a kellemetlen, viszkető érzést. Száradás után jó tartást ad a hajnak.

Használata otthon
 

• Erősen korpás fejbőr esetén a Fekete szappannal moss hajat, és 20 percig hagyd dunsztolva zuhanysapka alatt. Mosd le a pakolást, majd almaecetes vízzel (2 l vízhez 2 dl almaecet) öblítsd le a fejbőrt, és miután alaposan megszárítottad a hajat, pár cseppet masszírozz a Hajserkentő tonikból a fejbőrbe. A hajmosások között is naponta kétszer használd. A Fekete szappanos hajmosást mindaddig alkalmazd, amíg a korpásodás nem szűnik meg.
• Hajhullás ellen vagy a kopaszodó foltokra naponta kétszer masszírozz néhány csepp tonikot a fejbőrbe. Rendszeres alkalmazása előtt érdemes a Fekete szappannal megmosni a hajat, és 20 percig dunsztolni zuhanysapka alatt. Kitartó használata csökkenti a hajhullást és elősegíti a haj növekedését.