Szérumok

Halványító Szérum 35 ml

Bőrtípus: májfoltos, öregségi pigmentekre, szeplős
Hatása: halványító
Növényi hatóanyaga: Citrom, Kövirózsa, Medveszőlő, Petrezselyem, Ricinus, Torma, Uborka

Nemcsak a napos évszakokban, de a terhesség és szoptatás ideje alatt, illetve érett bőr esetén is gyakran találkozunk pigmentzavarok okozta bőrproblémákkal.
Ezeket a festékképzési rendellenességeket kiválóan lehet orvosolni a Halványító szérummal. A benne található medveszőlő – melynek fő hatóanyaga az arbutin – a melanin képződését gátolja, ezáltal megakadályozza az újabb foltok kialakulását. A Halványító szérum számos növényi hatóanyagának – torma, medveszőlő, petrezselyem, citrom, kövirózsa – köszönhetően halványító hatású. Egymás hatását erősítve mindkét fajta pigment rendellenességre – öregségi pigment, májfolt – megoldást nyújtanak. A különböző növények keverékének köszönhetően vitaminnal töltik fel, regenerálják a bőrfelszínt. A szérum hatását erősítheted, ha a Pillanat peelinggel készíted elő a bőrt és a Kövirózsa termékcsaláddal vagy a Halványító krémmel kombinálva használod. Rendszeres használattal tartós hatás érhető el.

Használata otthon
 

  • A szérum alkalmazható önállóan, vagy elektrokozmetikaikészülékkel – iontoforézissel, vasalóval a pigmentfoltos bőr kezelésére.A kezelést az AHA biológiai hámlasztó peelinggel,
  • Esemény előtti pakolással készítsd elő. Ha kevés az időd, válaszd a Pillanat peelinget.
  • Hatását a Halványító krém használatával erősítheted.